вівторок, 7 квітня 2020 р.

ХТО ВИНЕН та ЩО РОБИТИ ?

Це текст від Андрей Матрей, що його можна вважати додатком чи альтернативою до ідей Спільного проекту.

ХТО ВИНЕН та ЩО РОБИТИ ?

Відповіді на ці риторичні питання давно відомі кожному українцю, але не всі поки усвідомили, що майбутнє нашої країни, наших дітей і онуків залежить від скоординованих дій та наполегливої праці задля досягнення спільної мети.

Задумайтесь над тим, що у кожного громадянина України є своє розуміння спільної мети, у когось вона пов’язана з побутовими речами (сімейний добробут, захист від рейдерства, гідна зарплатня тощо), хтось визначив для себе більш ідейні цілі (відновлення верховенства права, впровадження народовладдя, досягнення справедливості тощо).

Українцям потрібно зрозуміти, що у всіх нас є спільна мета, але різні особисті бачення. У кожного з нас є своя ціль, яка доповнює цілі інших громадян. Всі ми щиро прагнемо ЗМІНИ БАНДИТСЬКО-ОЛІГАРХІЧНОЇ СИСТЕМИ державного управління – ось те, що нас об’єднує!

Саме ЗМІНА СИСТЕМИ є всеосяжною спільною метою, що поєднує в собі всі інші особисті бачення. Ми зобов'язані згуртуватися навколо цього і розпочати самоорганізацію громадян «За принципом рою» ( http://bit.ly/pro-roy ). Сьогодні використовуючи цифрові технології ми здатні сформувати надпотужний Народно-визвольний рух, який об’єднає мільйони українців.

Одним із завдань НВР є створення таких умов і організація такого впливу на існуючі органи державної влади і місцевого самоврядування, за яких вони не зможуть діяти інакше, як в спосіб і чином, що передбачені Конституцією України. Реалізація цього завдання гарантує забезпечення реалізації та захисту прав і свобод не лише учасників Руху, а й всіх громадян України.

Ідеологічним підґрунтям діяльності НВР є «Єдина державна система моніторингу виробництва, постачання, транспортування, споживання і оплати за паливно-енергетичні ресурси та комунальні послуги» ( http://bit.ly/pro-edsm ) — це соціально-економічна модель розвитку України, яка відпрацьована, затверджена на усіх рівнях державного управління та готова до впровадження.

Організаційною формою руху виступає Горизонтальна мережа «Зворотній зв'язок» ( https://fb.ua ) — це інструмент самоорганізації громадян України, який допомагає учасникам різних громадсько-політичних об’єднань автоматизувати організаційно-правові відносини та зробити їх тотально відкритими: вступ до організації, сплата членських внесків, контроль використання спільних коштів, прийняття колективних рішень (голосування) та ведення документообігу. Всі процеси відбуваються виключно в цифровому вигляді при використанні незалежних від людського фактора сервісів (алгоритмів).

Суспільні взаємовідносини необхідно формувати ТОТАЛЬНО ВІДКРИТО, паралельно проводити навчання людей і підвищувати їх рівень правової, організаційної та комп'ютерної грамотності. Координація повинна відбуватися ВСІХ з УСІМА, до прояву «розумного рою» і узгоджене висунення компетентних координаторів за різними напрямками.

Тотальна прозорість при вибудовуванні суспільних взаємовідносин + системна комунікація на основі горизонтальних зв'язків + переорієнтація свідомості з боротьби на єдність + сплановані узгоджені спільні дії = породжують дійсне об'єднання (самоорганізацію) людей з досягненням синергетичного ефекту. Що в свою чергу дозволить примножити (незліченно) коефіцієнт корисної дії і досягти значних практичних результатів.

Якщо вам співзвучно все-те, що описано в даному матеріалі, якщо ви щиро бажаєте змінити діючу бандитсько-олігархічну систему державного управління, зробіть репост (поділіться цією інформацією з друзями). Також, приєднуйтесь до Голосового серверу «Mumble» ( https://mumble.org.ua ) на якому щосуботи о 20:00 проходять обговорення та координація спільних дій, спрямованих на виведення країни з системної кризи.

Долучайтеся до спільноти «УКРАЇНЦІ» on Viber — http://bit.ly/ukr-4at


Немає коментарів:

Дописати коментар